37e Peel-Missie-Tour groot succes

0
16

De 37e Peel-Missie-Tour in Odiliapeel van zondag 3 september 2017 was weer een groot succes. Er was een mooie fietsroute uitgezet met diverse posten waar men onder het genot van een hapje en een drankje kon genieten van een muzikaal intermezzo. Bij de finish in de tent voor het Peelhonk werd het feestje nog even voortgezet. Terwijl de kinderen zich vermaakten op het springkussen, konden de grote mensen genieten van een hamburger en een drankje en kijken of ze nog een prijs hadden gewonnen bij de loterij.

Er zijn nog een paar prijzen van de loterij niet afgehaald. Het gaat om de volgende lotnummers: 35 wit, 265 wit, 433 wit, 611 oranje. De prijzen kunnen tot eind december 2017 worden afgehaald bij Chris Wouters, Reigerweg 7, Odiliapeel, tel: 0413-273972. Niet vergeten om het originele lotje mee te nemen bij het ophalen van de prijs!

De exacte opbrengst van de Peel-Missie-Tour van dit jaar is nog niet bekend, maar het belooft weer een mooie opbrengst te worden. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor 3 goede doelen, te weten een weeshuis in Kenia, een weeshuis in Zimbabwe en gehandicapten in Tanzania.

Via deze weg willen we iedereen bedanken die ons dit jaar weer op de één of andere manier heeft geholpen. Zonder de vele vrijwilligers, sponsoren en fietsers hadden we het niet voor elkaar kunnen krijgen. Dus bij deze allemaal KEI BEDANKT!!! Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie steun rekenen. Dan zal de Peel-Missie-Tour worden gehouden op zondag 2 september 2018. Tot dan!

Bent u lid van de Rabobank Uden Veghel en draagt u de Peel-Missie-Tour een warm hart toe? Steun ons dan door tussen 3 en 16 oktober 2017 tijdens de Rabobank Clubkas Campagne op ons te stemmen.

Stichting Peel-Missie-Tour Odiliapeel peelmissietour@outlook.com