BZB verbaasd over verhalen rondom verhuizing Alle Remmen Los Festival

0
61

Wij brachten eind maart naar buiten dat het Alle Remmen Los Festival moest uitwijken naar Loosbroek en dus niet in Volkel zou plaatsvinden. Het persbericht voor deze beslissing heeft niet kunnen voorkomen dat er in Volkel werd gespeculeerd over de reden van de verhuizing. Wij betreuren dat enorm omdat er achter de schermen tot het uiterste is gegaan en kosten nog moeite zijn gespaard om het festival in Volkel te kunnen houden. Aanstaande dinsdag 24 april wordt in de Schakel in Volkel om 20.30 uur een informatieavond georganiseerd. Hier geven wij persoonlijk tekst en uitleg en beantwoorden we vragen die leven onder de Volkelnaren.

Het is altijd onze uitdrukkelijke wens geweest om ons 25-jarig jubileum in Volkel te vieren aan de Antoniusstraat, op hetzelfde terrein waar we ook zijn begonnen met FestyLand. Toen de voorverkoop van het Alle Remmen Los Festival was gestart, meldde de gemeente Uden dat er een enorm groot aantal bezwaren vanuit de Volkelse gemeenschap bij hen en de politie waren binnengekomen. Vervolgens is samen met de gemeente gezocht naar andere locaties binnen of grenzend aan Volkel, maar bestemmingsplannen en andere belemmeringen gooiden telkens roet in het eten. Uiteindelijk moesten we uitwijken naar een locatie in Loosbroek.

We willen aanstaande dinsdag 24 april in de Schakel in Volkel vanaf 20.30 uur graag persoonlijk reageren op eventuele vragen.

Iedereen is van harte welkom en uw aanwezigheid wordt zeer gewaardeerd.

BZB