CCV Roadshow in Uden: praktische informatie voor MKB-ondernemers

0
426

CCV een van de grootste payment providers en leveranciers van betaaloplossingen en loyaltysystemen in ons land, organiseert op 5, 14 en 19 november 2018 de CCV Roadshow, die achtereenvolgens Bunnik, Uden en Zwolle aandoet. De drie evenementen, die plaatsvinden aan het eind van de middag en in de vroege avond, zijn bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf. Ondernemers krijgen praktische informatie over de werving van nieuwe klanten, klantenbinding en betaaloplossingen. Ook spreken er specialisten over trends in betalen en succesvolle ondernemers, die bekend staan om hun innovatieve aanpak. Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich gratis aanmelden via de website www.ccv.eu/roadshow.

De Roadshow doet op woensdag 14 november Markant in Uden aan. Daar spreekt Luc van Stappenhorst van Innopay over de trends in betalen en de opkomst van nieuwe manieren van betalen met de smartphone. Frans Reichardt (De Klantenluisteraar) laat aan de hand van originele en verrassende invalshoeken uit psychologie, wetenschappelijk onderzoek en herkenbare praktijkvoorbeelden zien hoe ondernemers hun klanten blij kunnen maken en aan zich kunnen binden. Zijn praktische tips zijn buitengewoon nuttig. Ook is er een interactieve interviewsessie over succesvol ondernemerschap, die verzorgd wordt door Gert-Jan Ensink en Rodney Cesar van CCV.

Op het evenement is tevens een CCV-demomarkt aanwezig waar de bezoekers meer te weten kunnen komen over nieuwe manieren van betalen en de CCV-oplossingen. Ze krijgen onder meer uitleg over de werking van QR-codes en het gebruik van een tablet als kassa.

Het evenement in Uden begint om 16.30 uur en wordt om 20.00 uur afgesloten met een borrel. Op de website van CCV is meer informatie over de Roadshow te vinden. Men kan zich daar ook direct gratis aanmelden.