De Vriendenkring uit Volkel speelt De Gevulde Snoeshaan

Toneelvereniging De Vriendenkring uit Volkel speelt De Gevulde Snoeshaan van Mart Moors onder regie van Hanneke Jansen in Ontmoetingsplein De Schakel te Volkel.

Na een goed geslaagde voorverkoopdonateursactie en ongeveer vierentwintig repetities zijn de spelers, regisseur en alle andere medewerkers rondom de uitvoeringen er klaar voor. “We verwachten opnieuw een stijgende belangstelling voor onze vijf voorstellingen, want waar anders dan in de kleine dorpszalen, zoals in Ontmoetingsplein De Schakel, kan je genieten van een gezellige avond uit met goede toneeluitvoeringen voor weinig geld. De Vriendenkring doet dit al meer dan 80 jaar. ”
In De Gevulde Snoeshaan denkt een populaire snackbar of fritestent van bijna de een op andere dag een klasserestaurant te kunnen worden met personeel dat op z’n zachts gezegd amper het verschil weet tussen droge witte wijn en rode wijn en kreeften aanziet voor slakken. De misverstanden en zeg maar wantoestanden stapelen zich op, ook als er een jongeman rondloopt die denkt een slaatje te kunnen slaan uit een dubbele relatie. Ook een halfgare mevrouw van het zeevruchtenbevrijdingsfront is niet direct iemand die zorg draagt voor een rustige en stijlvolle ambiance in het chique restaurant. Los alle problemen maar eens op als restauranteigenaresse. Meespelende zijn: Evelien v.d. Venne, Larissa Krol, Els Peeters, Beppie van Eerdt, Judith Timmers, Esther van Veghel, Mike Wouters, Cas van Rijbroek en Theo Verhoeff. De voorstellingen zijn zondag 25, maandag 26, dinsdag 27, donderdag 29 en vrijdag 30 maart 2018. Er zijn nog kaarten te koop via 06-22682459 tussen 18.00 en 20.00 uur. “De nieuwe stoelen en verhogingen garanderen een uitstekende zit.”

Bron: mooiuden.nl