Gerda Bens al 25 jaar actief voor Stichting Jeugdbelangen Volkel

Vandaag is Gerda Bens door het bestuur van de Stichting Jeugdbelangen in het zonnetje gezet omdat ze al 25 jaar actief is voor de Stichting. Dit gebeurde tijdens de wekelijkse repetitie van de Karawanken, waarbij Gerda altijd de bardienst verzorgt.

De Stichting Jeugdbelangen Volkel beheert het jeugdhuis de Sprong in Volkel en faciliteert de SOS, de JOS en de kindervakantieweek, zodat zij hun activiteiten kunnen organiseren. Gerda Bens is al 25 jaar actief in het jeugdhuis De Sprong in Volkel. Zij zorgt er onder meer voor dat het jeugdhuis schoon is en bemenst bij diverse evenementen de bar. Zoals tijdens de kinderzittingen, het SOS-carnavalsbal en tijdens de Volkelse biljartkampioenschappen.

Gerda staat wekelijks met veel plezier klaar voor de gasten van het jeugdhuis. Ze is voor vele het gezicht van De Sprong. Het bestuur is dan ook blij met zo’n actieve kracht als Gerda en heeft haar bedankt voor al haar inzet en enthousiasme en hoopt dat Gerda nog een lange tijd actief blijft in het jeugdhuis.