JeugdProms “Sound of Pop” in Muziekhuis Volkel

0
56

Op 12 en 13 april gaat het dan eindelijk gebeuren! Opleidingsorkest Enjoy is al vanaf de zomervakantie hard aan het repeteren om op deze vrijdagavond en zaterdagavond een spetterende show neer te zetten. Enjoy is het opleidingsorkest van Harmonie St.Caecilia uit Volkel in samenwerking met Harmonie EMM Boekel. Leerlingen van beide verenigingen zijn verenigd in dit orkest dat elke donderdagavond repeteert in het Muziekhuis Volkel onder leiding van Remco Spierings. Het orkest bestaat niet alleen uit jeugdige leden maar ook volwassenen, die gekozen hebben om op latere leeftijd een instrument te leren bespelen, zijn lid van dit orkest. Aangevuld met wat ervaren muzikanten die steun en begeleiding bieden aan deze leerlingen vormen zij samen een geweldig orkest.

Als gastheer zal opleidingsorkest Enjoy op deze twee avonden heel veel vrienden ontvangen om er samen een knallend spektakel van te maken. Niet alleen Enjoy is dus van de partij. Samen met het combo zorgen zij voor de instrumentale basis van deze avond. Ook zullen er maar liefst twee jeugdslagwerkgroepen aanwezig zijn. Op de eerste plaats is daar Jeugdslagwerkgroep Bats! uit Boekel. Ook Jeugdslagwerkgroep stiXX Volkel, opgericht net na de zomervakantie, is van de partij.

Maar er wordt op deze avond niet alleen op instrumenten gespeeld. Er wordt ook gezongen. Er zijn maar liefst 8 zangeressen en 1 zanger die diverse liedjes in verschillende samenstelling zullen vertolken. De solisten Maud, Saar, Nienke, Serra, Kristel, Isa, Diede, Denise en Jasper zullen hun zangtalent laten horen op deze twee avonden. Het repertoire wisselt van Nederlandstalige liedjes tot stevige Engelstalige rocknummers. Voor iedereen wat wils dus! Het is heel leuk dat het kinderkoortje van “Ieke Rovers, Muziek op maat” aanwezig is om een paar liedjes mee te zingen. En deze jeugdige koorleden zullen zeker hun naam,” Zingen en Swingen”, eer aan doen.

Naast de zang zal er ook worden gedanst. Dansstudio Laura uit Boekel heeft haar medewerking toegezegd met ruim 30 danser. Haar dansers zullen bij verschillende liedjes een bijpassende dans verzorgen. En daarnaast zullen majorettes van De Wiebert Uden bij enkele nummers hun kunsten laten zien met baton. Het wordt een complete show met muziek, zang en dans die u echt niet mag missen.

Graag verwelkomt Enjoy iedereen dan ook op vrijdagavond 12 april of zaterdagavond 13 april om 19.00 uur in het Muziekhuis, Forelstraat 2 te Volkel. Beide avonden zal de zaal om 18.30 uur opengaan. De entree bedraagt €7.50. De kaartverkoop is al gestart. De kaarten zijn tegen contante betaling in Volkel verkrijgbaar bij Eetpunt ’t Plein, Coppens Warenhuis en in het Muziekhuis. In Boekel zijn de kaarten verkrijgbaar bij De Fietsenmaker Boekel of via info@emm-boekel.nl. Zorg dat u op tijd een kaartje bemachtigt want vol is vol! Op de Facebookpagina: Sound of Pop-Enjoy zijn de allerlaatste vorderingen te vinden.