Kermis Volkel 2018

VOLKEL KERMIS

Over een week is het weer zover, de Volkelse Kermis 2018. Hieronder staat het programma op poster weergegeven. Op vrijdag is de opening om 18.30 uur en op zaterdag en maandag zijn er loterijen. Bij de opening dit jaar geen ballonnen, maar een andere verrassing voor alle kinderen! Voor de loterij van maandag zal er ook een prijsuitreiking zijn van de kleurplaten. Maandagmiddag is de familiemiddag op de kermis en is er een ouderenmiddag in de Schakel. Onze horecaondernemers hebben een eigen programma, dat ook op volkel.nl getoond wordt.

LOTERIJEN

Dit jaar is er bij de loterijen gekozen voor een andere opzet. Kinderen krijgen allemaal één bonnetje voor deelname aan de loterij. Deze bonnen zitten aan de kleurplaat, welke de kinderen ontvangen op school. Voor de kinderen in de leeftijd van 13 t/m 16 jaar die op het voortgezet onderwijs zitten, liggen bonnen klaar om op te halen bij Cafetaria Eetpunt ‘t Plein aan het Schakelplein (Vanaf dinsdag 4 september) . Daarbij zal de naam en geboortedatum worden gevraagd. In Volkel woonachtige kinderen, die niet in Volkel op school zitten, kunnen ook bij Cafetaria Eetpunt ‘t Plein een kleurplaat ophalen (Vanaf zaterdag 1 sptember). Per kind kan één bon in de bus op het kermisterrein worden gegooid voor de betreffende loterij van die dag! Per loterij kan ieder kind maar één prijs winnen. Daarbij dienen winnaars zelf bij de loterij aanwezig te zijn om de prijs in ontvangst te nemen.

IDEEËNBUS

Als jullie goede ideeën hebben voor de Volkelse Kermis in de toekomst, dan vragen we jullie dit zeker aan ons kenbaar te maken. Hiervoor zal op het kermisterrein een ideeënbus staan. Tijdens de opening en loterijen is het mogelijk briefjes in te vullen, maar u mag ook een eigen briefje met uw wens of idee in de bus gooien. We zijn benieuwd naar de reacties en zullen ook zeker met uw goede ideeën aan de slag gaan om in de toekomst ook een mooie Volkelse Kermis te blijven organiseren.

KERMISPROGRAMMA

HORECA PROGRAMMA

OUDEREN PROGRAMMA

VEEL PLEZIER ALLEMAAL OP DE KERMIS NAMENS HET BESTUUR OVV