Kerstconcert St.Caecilia Volkel: ’n muzikaal kerstverhaal!

Op zaterdag 22 december zal Ellen Romviel een bijzonder kerstverhaal vertellen. Ellen, in Volkel bekend als Nelleke van de Moatsehei, zal op haar geheel eigen wijze zorgen voor een vermakelijk kerstverhaal. Natuurlijk schuwt Ellen het niet om dit aloude verhaal, op ludieke wijze, een Volkels tintje te geven, met hier en daar een vette (politieke) knipoog. Popkoor Sprightly uit Uden zal daarbij prachtige (kerst)liedjes ten gehore brengen.

Met ruim 45 enthousiaste koorleden zullen zij hun naam eer aandoen. Levendig en vrolijk zullen zij diverse liedjes vertolken die passen bij het verhaal. Tenslotte is daar nog Harmonie St.Caecilia, die als gastheer, zorgt voor de muzikale begeleiding en omlijsting. Kortom een kerstconcert in verhaalvorm die zo vlak voor Kerstmis iedereen in de juiste kerststemming zal brengen. Laat u verrassen en kom kijken en luisteren naar deze prachtige samenwerking.

Dit concert vindt plaats in het Muziekhuis, Forelstraat 2 te Volkel. De zaal is open om 19.00 uur en het concert zal om 19.30 uur beginnen. De toegang is gratis. Graag tot dan!