Meld je nu aan voor UDENSE KRACHT 7 oktober in Markant

De toekomst van Uden, die maken wij als inwoner! Het evenement UDENSE KRACHT draait dan ook om het bundelen van krachten én samen dingen organiseren.

Zondag 7 oktober 2018 zullen ca. 60 mooie en inspirerende burgerinitiatieven zichzelf, in vorm van een bruisende dorpsbraderie, van hun beste kant laten zien. Op deze manier hopen we alle Udense inwonerinitiatieven zichtbaar te maken én met elkaar in contact te brengen, zodat er samenwerking van activiteiten kan ontstaan. Van elkaar kunnen leren en krachten bundelen; dáár gaat het om!

Een mooie gelegenheid voor alle inwoners van de gemeente Uden, om kennis te maken met al deze prachtige activiteiten, inspiratie op te doen en eventueel ook aan te sluiten. Samen staan we echt sterker!

Daarbij willen we Udenaren de kans geven mee te denken of een mening te geven over onderwerpen. die veel Udenaren raken of waar de komende tijd besluiten over genomen worden door het gemeentebestuur. Udenaar de Toekomst zoekt hiervoor, samen met de gemeente, naar mogelijkheden om de rol van inwoners hierbij een goede plek te geven en in gesprekken met elkaar plannen beter te maken. Grijp je kans: denk en praat in het programma mee over 5 aansprekende onderwerpen!’

Ben jij gewoon nieuwsgierig naar alle Udense initiatieven? Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken? Of ben je lid van een inwonersinitiatief? Ook dan, meld je aan via: http://www.udensekracht.nl/aanmelden/

Voorafgaand vindt op zondag 6 oktober ook de ‘’Udense Dag van de Duurzaamheid’’ plaats.

Heb je passie voor dit onderwerp of ben jij actief op het gebied van duurzaamheid?

Aanmelden kan via email: duurzaamheidsdag@uden.nl.