Opbrengst 38e Peel-Missie-Tour

0
16

De 38e Peel-Missie-Tour in Odiliapeel van zondag 2 september 2018 was weer een groot succes. Er was een mooie route uitgezet met diverse posten waar men onder het genot van een hapje en een drankje kon genieten van een muzikaal intermezzo. Bij de finish in de tent voor het Peelhonk werd het feestje nog even voortgezet.

Er zijn nog een paar prijzen van de loterij niet afgehaald. Het gaat om de volgende lotnummers: 100 geel, 116 geel, 200 groen, 235 groen. De prijzen kunnen tot eind januari 2019 worden afgehaald bij Loonbureau.nl, Oudedijk 59, Odiliapeel, tel: 0413-820218. Niet vergeten om het originele lotje mee te nemen bij het ophalen van de prijs!

Dit jaar was de opbrengst bestemd voor 3 goede doelen: weeskinderen in Kenia, weeskinderen in Zimbabwe en gehandicapten in Tanzania. We hebben een hele mooie opbrengst van EUR 9.152,70 weten binnen te halen. Deze opbrengst zal verdeeld worden over bovenstaande goede doelen.

Via deze weg willen we iedereen die ons op de één of andere manier heeft geholpen om dit mooie bedrag bij elkaar te krijgen, hartstikke bedanken. Zonder de vele vrijwilligers, sponsoren en fietsers hadden we dit niet voor elkaar kunnen krijgen. Dus bij deze allemaal KEI BEDANKT!!! Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie steun rekenen. Dan zal de Peel-Missie-Tour weer worden gehouden op de eerste zondag van september.
Tot dan!
Stichting Peel-Missie-Tour Odiliapeel