Reunie zesde klas van basisschool De Ruif Volkel uit 1973.

A.s. zondag 22 september organiseren 4 oud-leerlingen uit de zesde klas van basisschool De Ruif uit 1973 een reünie in het Scouting gebouw te Volkel.

In 1970 kwamen 14 meisjes van de Mariaschool en 14 jongens van de St. Jozefschool bij elkaar in de klas te zitten op de St. Jozefschool in Volkel. Dit was de eerste gemengde klas in Volkel. Antoon van Ravenstein was de schoolmeester van deze vierde klas. In de vijfde klas werden er, wederom onder leiding van meester van Ravenstein, nog enkele leerlingen toegevoegd en in de zesde klas bij meester Carol Silverenberg bestond de klas uiteindelijk uit 38 leerlingen. De zesde klas was toen inmiddels verhuisd van de St. Jozefschool naar de nieuwe school de Ruif.

De zondagmiddag start om 15.00u met koffie of thee met iets lekkers. Onder het genot van een drankje zullen daarna herinneringen en foto’s gedeeld worden. Ook staat er een quiz op het programma. De middag wordt afgesloten met een BBQ waarna de partners aan kunnen sluiten voor een gezellige afsluiting.

Helaas zijn 3 oud-leerlingen overleden. Van de overige oud-leerlingen heeft 80% aangegeven aanwezig te zullen zijn. Ook meester van Ravenstein heeft toegezegd even langs te komen. Meester Silverenberg is helaas overleden. Wij hopen op een gezellige middag en zijn blij met zoveel aanmeldingen.

Gerry van den Hoogen, Ans Verwegen, Toon van Driel en Mario van Boxtel.