RKSV Volkel heeft het leukste clublied van Nederland 2018!

Vanmiddag kwam niet alleen Handel op bezoek bij Volkel maar ook 3FM-dj Kevin van Arnhem om Volkel de prijs te overhandigen van ‘Het leukste clublied van Nederland’.

Omdat Kevin gek is op een typische voetbalkantine en de biertjes van de derde helft met het clublied op de achtergrond, was hij opzoek naar het allerleukste clublied van Nederland. Op de website www.npo3fm.nl/kevin kon men stemmen en Volkel kreeg de meeste stemmen. Daarop kwam dj Kevin naar Volkel om een verslag te maken voor zijn programma en de beker te overhandigen aan RKSV Volkel.

Doordat Mika Jonkers, speler van Volkel O19 2, het voortouw nam om zoveel mogelijk stemmen te krijgen voor Volkel ging het vervolgens snel. Mooiuden.nl en Volkel.nl plaatste het artikel op de site en op de Facebookpagina en daarop werd het artikel heel veel gedeeld en kwamen de stemmen binnen.

Het clublied is geschreven door BZB en in het jubileum jaar van Volkel in 2012 aangeboden toen Volkel 75 jaar bestond. Daarom waren vandaag Erik en Dick van de band BZB aanwezig om dit bij te wonen.

Overigens won Volkel vandaag de wedstrijd tegen Handel met 4-0.

Fotoslideshow:

Bron: Ashampoo_Snap_2016.08.25_09h55m20s_002_ mooiuden.nl