Rotary verkoopt kaarsenzakken voor SamenLoop voor Hoop

kwf-Samenloop Veldhoven 9/10062012

Leden van Rotary Uden zetten zich komende zaterdag in voor de SamenLoop voor Hoop Uden, Volkel en Odiliapeel. Vanuit zes verschillende supermarkten verkopen ze kaarsenzakken voor vijf euro per stuk. Deze kaarsenzakken worden gebruikt voor de Kaarsenceremonie tijdens de samenloop in het Udense Sportpark. 

Binnen de organisatie van de SamenLoop voor Hoop is Rotary Uden verantwoordelijk voor de verschillende ceremonies die op 22 en 23 september plaatsvinden in het Sportpark. De Kaarsenceremonie is daarvan misschien wel de meest indrukwekkende. Alle verkochte kaarsenzakken mogen worden versierd en voorzien van een boodschap. Zaterdag 22 september worden deze langs de gehele route van de samenloop geplaatst en om 21.00 uur aangestoken. Zo lopen de wandelaars ook tijdens de nacht door een zee van licht.

Verkoop in zes supermarkten

Rotary Uden staat zaterdag 8 september tussen 10.30 en 15.00 uur in zes supermarkten om kaarsenzakken te verkopen. Hiervoor staan speciale kramen in Jumbo de Laak aan de Drossaard, de Jumbo aan het Muziekplein, de Jumbo in Volkel, Plus Eijkemans aan de Botermarkt en de Sesterlaan en in de Emté Supermarkt aan de Losplaats. Ook zijn er stiften aanwezig om een persoonlijke boodschap op de kaarsenzak te zetten. Deze kunnen die dag gelijk bij de kraam worden achtergelaten. De opbrengst van de kaarsenzakken gaat uiteraard naar KWF Kankerbestrijding.

De SamenLoop voor Hoop Uden, Volkel en Odiliapeel start zaterdag 22 september om 15.00 uur en eindigt een dag later, ook om 15.00 uur. Kijk voor meer informatie over dit evenement op www.samenloopvoorhoopuden.nl