Sint Antonius feestweek i.v.m. hitte afgelast

0
85

NIEUWS!! 😥
Wij vinden het ontzettend jammer maar ivm de voorspelde hoge temperaturen van komende week is besloten dat zowel de feestweek als personeelsavond, vrijwilligersfeest en midzomeravond komende week NIET doorgaat.

Het nationaal hitteplan is inmiddels van kracht en daarmee kan de veiligheid van de bezoekers in het gedrang komen, dit tot grote spijt van de organisatie.

De feesttent staat klaar, helemaal versierd met strandballen, er is een heus strandje aangelegd met wit zand, opblaasbare zwembadjes, palmbomen en nostalgische caravans, maar helaas zal dit door velen niet gezien worden.

Tijdens de Midzomeravond waren onder andere Saskia & Serge gecontracteerd om een mooi zomers optreden te verzorgen, deze zijn maandagochtend afgebeld. Alle begrip vanuit hen en er wordt gekeken om het optreden eind dit jaar plaats te laten vinden.

Ook zijn er zijn al wat loten verkocht, waarvan de trekking tijdens de midzomeravond plaats zou vinden. Omdat er een groot dorps evenement gepland staat in het najaar, zal deze loterij dan ook naar dat evenement verplaatst worden. Alle verkochte loten zullen dan meegenomen worden in de trekking. Meer info volgt in de loop van de komende maanden.