SPARTA ’25 – RKSV VOLKEL

Op papier een TOPPER in 3D, maar de wedstrijd speelde zich deze 1e paasdag vooral op het middenveld af waar de nodige strijd plaatsvond. 2 Ploegen die vandaag niet wilde verliezen om de aansluiting bovenin te behouden. Volkel schiep kleine kansjes om de score te openen in het begin van de wedstrijd, zo werd een mooie steekbal in de 15e minuut van Bram van der locht op Robin van Cuijk maar net gemist. Ook Sparta ’25 kreeg een mogelijkheid om de score te openen want in de 30e minuut belandde een vrije trap op het hooft van Spartaan René Brouwers, zijn kopbal raakte de lat.

Het spel werd op sommige momenten wat grimmiger, wat tot irritatie leide.

In de 40e minuut een te korte terug speelbal van een Spartaan, waar Bob Linders helaas net niet goed bij kon.

Zo gingen beide ploegen naar de thee met een blanke 0-0 ruststand.

Na de thee bracht trainer Tom van Dalen gelijk Stijn van Cuijk voor Rick Verwijst en in de 60e minuut kwam Dennis van der Burgt voor de moe gestreden en licht geblesseerde Bob Linders.

Nog een paar kleine spelde prikjes van beide kanten, maar echte grote kanssen kwamen er niet meer. Sparta’25 en RKSV Volkel hadden vrede met de 0-0. Donderdag Avond speelt Volkel zijn volgende wedstrijd, deze keer opnieuw een uit wedstrijd naar het verre Stormvogels’28 in het Limburgse Siebengewald.