Start-to-Tennis 2020

0
141

Na het succes van de vorige twee jaren, gaan we ook dit jaar weer een Start-to-Tennis organiseren. En net als vorige jaar doen we dit samen met de professionele tennisschool ‘Joffe van der Heijden Tennis’. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de tennissport en onze club organiseren we Start-to-Tennis op 10 zondagochtenden van – onder voorbehoud – 14 juni tot en met 27 september .

Op een ontspannen en leuke manier kunnen belangstellenden hun eerste ballen slaan en ontdekken dat tennis een leuke sport is en dat TC Volkel een heel gezellige club is. Er wordt gezorgd voor rackets en ballen. Voor een bedrag van € 50,00 per persoon, krijg je tien tennislessen onder leiding van een professionele trainer en het lidmaatschap van TC Volkel en van de KNLTB tot het einde van het jaar. Uiteraard kunnen deelnemers op de banen van TC Volkel voor de rest van het jaar zelf een balletje slaan.

Start-to-Tennis is niet alleen voor senioren, maar ook voor de jeugd vanaf basisschool groep 3; de deelnemende jeugd speelt natuurlijk met elkaar en apart van de senioren. Voor de jeugd geldt hetzelfde tarief van € 50,00.

Het aantal plaatsen is echter niet onbeperkt, dus: mocht je geïnteresseerd zijn, meld je dan zo snel mogelijk aan door een e-mail te sturen naar training@tcvolkel.nl