Terugblik op Zomers Festyland

Geen eerdere editie scheen de zon zo hard als tijdens deze zaterdag van FestyLand. In combinatie met de grote variatie aan muziek en feest waren er dan ook veelal blije gezichten te zien. Anneveldt-Multimedia legde de mooie momentjes van bands en bezoekers vast.

Bron+ Foto’s: kliknieuws.nl

BD.nl meldt; Wie het terrein van Festyland betreedt, komt allereerst langs het achtbaantje van recreatiepark Hemelrijk. Die achtbaan is eigenlijk net als de rest van het festival: niet te groot, uiterst toegankelijk, en hoewel men nooit compleet over de kop gaat, wordt de bezoeker wel alle kanten op gesleurd, en verveelt deze zich geen moment.

Als zaterdag het festivalterrein om 14.00 uur open is, druppelen de bezoekers nog maar zo mondjesmaat binnen dat sommige medewerkers ervan nog op hun gemak een rondje in de achtbaan maken kunnen. Een half uurtje later bijt de band Sylvie Stone in de kleine akoestische tent het spits af. Ze doen dat met intieme popliedjes die je al snel doen vergeten dat het hier om hun debuut op de planken gaat. Haakser kan het niet staan op huisband BZB, die ongeremde feestband met 25 jaar ervaring, die uiteindelijk het hoofdpodium heeft afgesloten.