Tomek Kuijpers Schilderwerken

0
414

Wie is de man/ vrouw achter deze onderneming?

Mijn naam is Tomek Kuijpers, 26 jaar oud en woon in de Dasstraat te Volkel. Daarnaast sta ik elke zondag onder de lat bij Volkel I en ben ik dit jaar lid geworden van de OVV. Tevens heb ik sinds kort mijn passie gevonden in muziek.

Wanneer en waarom startte u deze onderneming?

In februari 2016 heb ik mijn schildersbedrijf opgericht; hiervoor heb ik ervaring opgedaan bij verschillende schildersbedrijven. Na al deze ervaringen opgedaan te hebben, wilde ik een nieuwe stap in mijn schilderscarrière zetten. Toen heb ik besloten om mijn bedrijf, Tomek Kuijpers Schilderwerken op te richten.

Wat is de beste beslissing die u heeft gemaakt voor de toekomst van uw bedrijf?

Sinds de oprichting van mijn bedrijf heb ik besloten om me te specialiseren op een aantal aspecten binnen het schildersvakgebied, namelijk: onderhoud van buiten en binnen schilderwerk, glaszetten en het verstrekken van adviezen. Dit zorgt ervoor dat ik de kwaliteit van de werkzaamheden hoog kan houden en een goede basis kan leggen voor de toekomst.

Voor welke doelgroep is uw onderneming?

Mijn schilderwerkzaamheden zijn gericht aan particulieren, bedrijven met nieuwbouw of bestaande bouw en bedrijfspanden.

Hoeveel uur in de week bent u bezig met werk in uw bedrijf?

Gemiddeld werk ik 40 uur per week. Meestal ook in de weekenden en avonden. Daarbij train ik  2x in de week voor de ontspanning.

Wat heeft u het bedrijf en het bedrijf u te bieden?

Ik heb alle nodige ervaring welke ik goed kan overbrengen aan de klanten. Dit zorgt voor goede en leuke contacten met de klant.

Wanneer bent u het meest en beste in uw element?

Nadat mijn klus is voltooid, het werk er kwalitatief en verzorgd uitziet, waarbij de klant tevreden is.

Als u nu terugkijkt naar uw loopbaan wat zijn dan de hoogtepunten?
Desondanks dat ik ben begonnen in de crisistijd, heb ik voldoende opdrachten binnengekregen, mijn klanten behouden en daarvoor meerdere schilderwerkzaamheden uit kunnen voeren. Dit betekent dat mijn klanten tevreden zijn over mijn werkzaamheden en daar ben ik trots op. Dit geeft mij motivatie om in de toekomst klaar te staan voor mijn klanten. 

Waar ligt nog uw ambitie?

In de toekomst wil ik met mijn bedrijf doorgroeien. Ik wil mijn diensten verder uitbreiden, hierbij kan je denken aan: spuiten en behangen. Zo kan ik in de toekomst nog beter klaar staan voor mijn klanten.

Veel succes namens de O.V.V!