Twee militairen gewond door auto-ongeluk op vliegbasis Volkel

Twee militairen zijn maandagavond gewond geraakt door een ongeluk op vliegbasis Volkel. Een van de twee is zwaargewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De andere werd op de basis behandeld aan lichte verwondingen.Volgens een woordvoerder van de marechaussee is er een aanrijding geweest en zijn de militairen met hun terreinauto in een greppel beland. Wat er precies is gebeurd met het militaire voertuig, is nog niet duidelijk. De marechaussee doet nader onderzoek naar de toedracht. Mogelijk gaat het onderzoek bij daglicht nog verder.

*****************************

Update BD – De twee militairen die maandagavond gewond raakten op de vliegbasis Volkel zijn weer thuis. De Koninklijke Marechaussee is nog bezig met het onderzoek naar de toedracht van het ongeval waarbij de militairen met hun terreinauto in een greppel belandden.

Wat er precies is gebeurd met het militaire voertuig, is nog niet duidelijk. Op de vliegbasis Volkel rijdt maar weinig verkeer en zijn de wegen zeer overzichtelijk. De Koninklijke Marechaussee doet nader onderzoek naar de toedracht.

Bron: mooiuden.nl / Update bd.nl