Vakantieweek Volkel

Jawel we zijn weer van start gegaan met de 53e kindervakantieweek. Met gisteren af en toe een flinke regenbui, maar dat zijn we de laatste jaren gewend en de kinderen vinden dat niet erg.

Bavet die altijd honger heeft, woont samen met Kotelet en Schenkel in de grot. Ze zijn daar heel gelukkig maar ze zijn bang dat ze daar niet alleen wonen. Ze horen vaak een vreemd geluid. Samen met de kinderen worden er grotten gebouwd en dit is steeds weer een hele happening. Er liep zelfs een dinosaurus over het terrein. Na de lunch werd ‘s middags meerdere keren het rode draadspel gespeeld. 2 Kinderen mogen dan in de grot voor 30 sec. en daar komen ze allerlei elementen uit de oertijd tegen. Zo kunnen ze dingen aanstrepen die op en pallet staan en proberen die aan het einde van de week allemaal verzameld te hebben.

Er werd een kennismakingsspel gespeeld met een knotsmepper om elkaar wat beter te leren kennen. Daarna weer verder met bouwen en kwamen er prachtige exemplaren voor de dag. Zeker de moeite waard om eens te komen kijken op ons gezellige terras met een lekker kopje koffie erbij.
Tot slot werd weer het kvw lied gezongen OERTIJD.

Vandaag zijn ook de Mini’s begonnen met de oertijd.