Vliegbasis Volkel fietst voor Stichting Vrienden van Bernhoven

Als goede buur draagt het personeel van vliegbasis Volkel op vrijwillige basis een steentje bij aan maatschappelijke projecten in de regio. De vliegbasis steunt daarom jaarlijks een goed doel in de omgeving waarvoor personeel van vliegbasis Volkel gedurende het jaar geld inzamelt. Dit jaar is gekozen voor de stichting Vrienden van Bernhoven, specifiek gericht op de kinderafdeling van ziekenhuis Bernhoven in Uden. Eén  van de activiteiten die wordt georganiseerd door het Bureau Militaire Sport (BMS) van vliegbasis Volkel is de Peeltocht op woensdag 13 juni.

 Peeltocht

Naast de medewerkers van de vliegbasis is iedereen uit de omgeving welkom om op sportieve wijze een bijdrage te leveren. De 110 kilometer lange fietstocht loopt door de provincie Noord-Brabant en Limburg. Deelnemers kunnen t/m maandag 4 juni 08.00 uur inschrijven (vooraf inschrijven is verplicht). De Peeltocht zal tussen 10.00 en 11.00 uur van start gaan en er wordt gezorgd voor een lunchpakket en soep na afloop. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 en komt volledig ten goede aan het goede doel.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over deelname aan de Peeltocht contact opnemen met het BMS op tel. 0413 – 276129 of per e-mail VKL.Militaire.Sport@mindef.nl.