Volkel in Harmonie wordt een feest!

0
66

Mocht je het nog niet weten? Op 13 en 14 december zal sporthal de Wervel worden omgetoverd tot een waar poppaleis waar héél erg bekende en iets minder bekende zangers en zangeressen, die allemaal een link met Volkel hebben, laten horen wat ze in hun mars hebben tijdens de vierde editie van Volkel in Harmonie. En weet je het nog? De laatste editie van Volkel in Harmonie dateert alweer van december 2015 dus hoog tijd om weer een geweldig feest te bouwen in de Volkelse sporthal.

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december zal de zaal om 19.30 uur open gaan en om 20.00 uur zullen Harmonie en Slagwerkgroep, aangevuld met een combo bestaande uit Frank Huvenaars, Fränk Zwaans, Bram Hoefnagels en Bram van der Zande de muzikale begeleiding verzorgen. Op het podium gaan onder andere knallen Sarina Hermkens, Martine Dooge-Bens en Lisa van der Maazen, bijgestaan door zangcoach Joyce van der Sangen. Maar ook oude bekenden zijn weer van de partij. Zo kun je wederom genieten van Klaas Verstegen en Jim van den Elzen. En met een paar verrassende optredens van nog drie Volkelse Toppers, een wereldberoemd-in-Volkelse band, geweldige dans en nog meer verrassingen wordt het een groot feest in sporthal de Wervel.

We verklappen dus nog niet alle namen, maar geloof ons, je moet erbij zijn!

De kaartverkoop is gestart en je kunt kaarten kopen bij de volgende verkooppunten: Warenhuis Coppens, Cafetaria ’t Plein en in het Muziekhuis te Volkel. De kaarten kosten €15 en zijn uitsluitend tegen contante betaling verkrijgbaar bij de verkooppunten. Houd daar rekening mee!