Wandelingen voor mantelzorgers

Vanaf 22 augustus a.s. verzorgt Mary van der Linde met haar bedrijf Happiness in Progress (www.happinessinprogress.nl) wandelingen voor mantelzorgers uit de gemeente Uden. In samenwerking met Ons Welzijn, Udenaar de Toekomst en het Udenfonds. Zij nodigt u van harte uit voor de volgende wandelingen:

Bedafse Bergen, woensdag 22 augustus

Odiliapeel, donderdag 27 september

Maashorst, maandag 29 oktober

Goorse bossen, dinsdag 27 november

Mary ontvangt deelnemers om 10.00 uur met koffie/thee en koek. Na een voorstelrondje start de wandeling van ongeveer anderhalf uur. Rond 12.30 uur bent u terug op de plaats waar u bent gestart.

Het doel van de wandelingen is mantelzorgers samen een fijne, gezellige ochtend in de natuur te bezorgen; even ‘er tussenuit’. Er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en gevoelens rond het zorgen en natuurlijk ook voor een luchtig gesprek.

Het Udenfonds draagt een deel van de kosten, uw eigen bijdrage is € 3,75 pp. per wandeling. Woont u niet in de gemeente Uden maar wandelt u graag mee dan betaalt u € 7,50. U kunt zich aanmelden, vragen stellen of de volledige flyer opvragen via info@happinessinprogress.nl of 06-1804 1346.