Woonproeverij op donderdag 4 oktober

Van woensdag 3 tot en met dinsdag 9 oktober is het Woonweek bij Rabobank Uden Veghel. In deze periode zijn de kantoren extra geopend voor woon- en hypotheekvragen. Daarnaast organiseert de bank op 4 oktober een Woonproeverij in de Ideeënfabriek in Uden. Een avond vol woonideeën met inbreng van lokale ondernemingen. 

In de Woonweek zijn de kantoren in Uden en Veghel in de avond extra geopend. Het kantoor in Boekel is op zaterdag extra geopend. 

Woonproeverij 

Op donderdag 4 oktober is de Ideeënfabriek in Uden van 19.00 tot 22.00 uur het toneel voor een woonmarkt met lokale ondernemingen en diverse inspiratiesessies. Het programma wordt gecombineerd met een proeverij. Zo’n 100 klanten van Rabobank Uden Veghel kunnen tijdens de Woonproeverij vragen stellen over wonen en hypotheken en krijgen nuttige tips. 

Speeddaten met bekend interieurarchitect Michiel de Zeeuw

De avond wordt geopend door bekend interieurarchitect Michiel de Zeeuw. Michiel is bekend van RTL Woonmagazine en ontwerpt eigenzinnige en sfeervolle interieurs. Tijdens de Woonproeverij mogen zes bezoekers speeddaten met de bekende architect. De zes bezoekers zijn uitgekozen op basis van hun woondroom, die zij hebben gedeeld naar aanleiding van een oproep op de Facebookpagina van Rabobank Uden Veghel. 

Woonmarkt en inspiratiesessies 

Tijdens de woonmarkt kunnen bezoekers inspiratie en informatie halen bij diverse lokale ondernemingen. Architect Harold van de Ven van NBArchitecten en tuinontwerper Joris Vlassak informeren en inspireren bezoekers tijdens een inspiratiesessie over duurzaamheid en tuininrichting. 

Meer informatie, klik hier.