Zaterdag 13 oktober Bakkie koffie bij de boer!

A.s. zaterdag 13 oktober doen Corné en Arnanda van Dijk mee met het evenement van Dutch Agri Food Week wat nu gestart is en tot en met 16 oktober duurt.

Dit is een evenement waarbij de consument dichter bij het boerenleven kan komen staan. Er worden heel veel evenementen georganiseerd door heel het land.

Corné en Arnanda doen mee op zaterdag 13 oktober bij Bakkie bij de boer. Tussen 14.00 en 16.00 uur kan iedereen een bakkie koffie, thee of een glas melk komen drinken in Bed and Breakfast De Volkelse Hooiberg, Venstraat 3a, 5408 RN te Volkel. De boer drinkt dan gezellig mee.

Iedereen kan vragen stellen, mee in de koeienstal kijken, een rondleiding krijgen en alles te weten komen over het boerenleven.

Naast een lekker bakkie, krijgt u ook de gelegenheid om typische boeren producten te proeven van hun eigen erf. Zo kunt u dagverse melk proeven, zelf gemaakte yoghurt en hangop.

Speciaal voor de kinderen hebben ze kleurplaten, doe-boekjes, mogen ze in het stro spelen, op de “GROTE” tractor zitten en toeteren, alles bekijken, kalfjes aaien en voor wie durft mag zelfs een kalfje op de vinger laten zuigen. Neem dus gezellig de kinderen mee. Dit is een dag waarbij ze veel meer leren dan een dag in de schoolbanken. De praktijk is zien, voelen, horen en proeven.

Bij droog weer is het gewenst om op de fiets te komen, maar natuurlijk hebben ze ook voldoende parkeerplaatsen voor auto’s.

Dit evenement is zeker ook geschikt voor mensen met een handicap, die in een rolstoel zitten of een ziekte hebben. Het is fijn om eens een middagje ertussen uit te gaan en lekker te genieten van het boerenleven.

Graag tot ziens op zaterdag 13 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur bij de Boer..