Zaterdag 23 september Open dag bij De Groot Hoveniers

Na het succes van afgelopen jaren organiseert Branchevereniging VHG ook in 2017 weer een Landelijke Open Dag. Deze vindt plaats op 23 september;

2017 VHG open dag persbericht

Ook wij doen dit jaar weer mee met deze open dag! Kom 23 september langs in ons Tuin Inspiratie Centrum en neem een kijkje bij De Groot Hoveniers! Op deze dag kunnen wij u ook advies geven over uw droomtuin of bijvoorbeeld uw nieuwe overkapping of zwemvijver!

Tijdens onze open dag zijn er weer de tuinadvies gesprekken. Deze advies gesprekken zijn bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe tuin en graag geĆÆnspireerd willen worden. Tijdens de gesprekken gaan we laten zien wat met uw wensen de mogelijkheden in de tuin zijn. Laat u verrassen door Martijn, Edwin en of Tijs.

Om u een goed inspirerend advies te kunnen geven brengt u de maten van de tuin mee en een aantal foto’s van uw huidige tuin, zodat wij ons goed in kunnen leven in uw situatie.

In ons tuin inspiratie centrum kunnen we tijdens het gesprek u inspireren met allerlei soorten materialen die er aanwezig zijn en na het gesprek heeft u een goed beeld welke materialen er bij u passen. Denk hierbij aan bestratingsmaterialen, houtsoorten, verlichting , beregening en bijvoorbeeld diverse houtkachels, maar ook een zwemvijver staat opgesteld of leggen we u uit wat voor overkappingen er allemaal zijn.

Tegenwoordig is den overkapping een echte trend geworden voor in de tuin. Onze overkappingen worden allemaal in eigen werkplaats gemaakt en omdat we er zoveel over weten hebben we nu de mogelijkheid om een apart gesprek aan te vragen voor overkapping.

Heeft u interesse in een advies gesprek meld u dan aan via het aanmeldformulier. Lisa zal dan contact met u opnemen en afstemmen wat het beste tijdstip is voor het gesprek en met wie van ons u het beste kan inspireren!

Tevens kunt u tijdens deze open dag zelf een Live moodboard bij elkaar verzamelen. Zie de video hieronder!.