Zaterdag 26 oktober Scouting Spooktocht

Voor het derde jaar op rij organiseert Scouting Volkel met Halloween (26 Oktober) weer een spooktocht voor en dwars door Volkel. Deze tocht wordt uitgevoerd door de leiding en vrijwilligers van Scouting Volkel, maar iedereen uit Volkel en omgeving mag hier aan deelnemen.

Het is natuurlijk wel een spooktocht dus de minimale leeftijd is 6 jaar, maar er wordt hard gewerkt om de tocht ook spannend te maken voor vele oudere leeftijden. Het verzamelpunt is het scoutinggebouw D’n Ecker vanwaar de deelnemers in groepjes worden geplaatst (max. 10 personen per groep) en op pad worden gestuurd. Bij kinderen tot 12 jaar vragen we of deze onder begeleiding van een volwassene lopen.

Kijkend naar de voorgaande jaren zien we het deelnemers aantal steeds flink groeien. Vorig jaar waren er maar liefst 120 dappere zielen die op pad werden gestuurd! Een aantal dat we dit jaar hopen te overtreffen. Om al die deelnemers voldoende bang te maken gaat Scouting Volkel ook op zoek naar vrijwilligers die spook willen zijn. Deze worden op de dag zelf om 17.00 reeds verwacht bij het scoutinggebouw en zullen rond de klok van 23.00 klaar zijn. De minimale leeftijd voor deze spoken is 17 jaar. Interesse? Houd de facebook-pagina van Scouting Volkel in de gaten om te zien hoe je je kunt aanmelden.

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe leuk we zouden vinden om dit jaar zoveel mogelijk deelnemers van zoveel mogelijk leeftijden te verwelkomen. Entree is gratis, de enige prijs die betaald wordt is angstzweet.

Groetjes en wellicht tot dan,
Scouting Volkel